Over BOX energie

Positief bijdragen

Bij BOX energie willen we positief bijdragen aan de maatschappij. We ondersteunen organisaties die ons oprecht raken. Door jouw energieverbruik te koppelen aan een structurele donatie, maken we samen het verschil.

We doen wat we beloven

Daarom ontvang je van ons een stroometiket waaruit blijkt dat we 100% groene stroom leveren. En jaarlijks stelt de accountant een verklaring op waaruit blijkt dat 20% van de marge op elektriciteit en gas is gedoneerd. Afspraak is afspraak.

Zakelijk

We zijn een normaal, commercieel bedrijf. Daarom hanteren we concurrerende prijzen en vinden we het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Om zo efficiënt mogelijk te werken. Zo zorgen we voor een stevige basis.

Persoonlijk

Wij geloven in langetermijnrelaties. Met de gekozen goede doelen én met onze klanten. Persoonlijk contact is daarbij een eerste vereiste. Wij vinden dat vanzelfsprekend. Daarom krijg je altijd gewoon iemand aan de lijn als je ons belt.

Wij zijn wederverkoper van energieleverancier ServiceHouse B.V. handelend onder de naam BOX energie Services. Wij hebben zelf geen vergunning voor levering van energie. U sluit het energiecontract met BOX energie Services. BOX energie Services levert energie en stuurt u de energienota’s.